4. TRADICIONALNI TURNIR ZA PREHODNI POKAL KK ŠOŠTANJ

4. TRADICIONALNI TURNIR ZA PREHODNI POKAL KK ŠOŠTANJ

KONJIČANI ZNOVA NAJBOLJŠI

KK Slovenske Konjice so zmagovalci 4. tradicionalnega turnirja, ki ga organizira KK Šoštanj. Za velik prehodni pokal se je tokrat potegovalo šest ekip iz Slovenije in Hrvaške. Za ekipe je bila to zadnja preizkušnja pred novo tekmovalno sezono, ki se prične v soboto, 15. septembra. Rezultati niso dokazali, da bi bili fantje v top formi, so pa pokazali, da je zaradi zamenjav kegljev kegljišče težje in zahtevnejše za bolj natančne lučaje. Novi keglji imajo drugačno težišče, zato težje padajo, kar se je videlo tudi na turnirju. Na stezah v Šoštanju so se pomerile ekipe KK Konjice (1A liga), KK Korotan, KK Špedicija, KK Šoštanj 1, (vsi 2.liga - vzhod), KK Grobničan RB – Rijeka (3. Hrvaška liga), KK Šoštanj 2 (OTS).

Vsi tekmovalci so po končanem tekmovanju pohvalili organizacijo turnirja in obljubili, da pridejo tudi na 5. turnir prihodnje leto.

Rezultati: KK Konjice – 3376, KK Grobničan RB – 3206, KK Korotan – 3186, KK Šoštanj 1 – 3178,  KK Špedicija RCM – 3091, KK Šoštanj 2 – 3072.

Med posamezniki je najboljši rezultat dosegel Konjičan Kirbiš, ki je porušil 603 keglje, drugi rezultat je pripadal prav tako Konjičanu Peperku – 594, tretji pa je bil domačin Hasičić s 569 podrtimi keglji.

      Končni rezultati turnirja - skupno

      Rezultati turnirja posamezno (Šoštanj 1, Slovenske Konjice)

      Rezultati turnirja posamezno (Šoštanj 2, Špedicija RCM)

      Rezultati turnirja posamezno (TRO Korotan, Grobničan RB)

   Fotografije