PREDSTAVITEV KEGLJANJA OSNOVNA ŠOLA KDK

PREDSTAVITEV KEGLJANJA OSNOVNA ŠOLA KDK

PREDSTAVITEV KEGLJANJA NA OSNOVNI ŠOLI KARLA DESTOVNIKA KAJUHA V ŠOŠTANJU

V četrtek, 8.9.2022 je na osnovni šoli Karla Destovnika Kajuha v Šoštanju, potekala predstavitev vseh športnih društev in klubov, ki delujejo na področju Športne zveze občine Šoštanj.

Učenci 1., 2. in 3. razreda, so imeli priložnost spoznati različne športne aktivnosti. Razredi so bili pod vodstvom svojih razredničark razdeljeni po postajah, na katerih je trajal postanek cca 8 min. Tokratna predstavitev je bila nekoliko okrnjena, saj se predstavitve niso udeležila vsa društva oziroma klubi. Predstavitve so se udeležili Šaleški jamarski klub, Odbojkarski klub Šoštanj – Topolšica, Košarkaški klub Elektra, Judo klub Jaka, Rokometna šola Sovič, Atletski klub Velenje, seveda pa na predstavitvi ni manjkal Kegljaški klub Šoštanj.

Kegljaške spretnosti sta učencem predstavila Bogdan Kompari in Leopold Fidej. Po predstavitvi so se učenci preizkusili v podiranju keglja. Pri tem delu so se učenci veliko zabavali in nasmejani odšli na naslednjo postajo predstavitve. Celotna predstavitev je trajala več kot tri ure, po koncu prereditve so učenci, učiteljice in predstavniki društev zadovoljno zapuščali telovadnico OŠ KDK v upanju, da se čim več dečkov in deklic priključi njihovim društvom.