KLUBSKO PRVENSTVO KK ŠOŠTANJ

KLUBSKO PRVENSTVO KK ŠOŠTANJ

KLUBSKO PRVENSTVO – POSAMEZNO 2019 in TANDEM DVOJICE 2018 / 2019

Klubsko prvenstvo posameznikov je tekmovanje, ki ga lahko vsak član kegljaškega kluba Šoštanj odigra v določenem časovnem obdobju.

Tekmovanje poteka 6 krogov in štejejo vsi odigrani krogi, ki jih tekmovalec opravi do konca tekmovanja. Torej, za končno uvrstitev šteje seštevek vseh podrtih kegljev skozi celotno tekmovanje, ki poteka med premori ligaškega tekmovanja, oziroma ob terminih, ki jih določi vodja tekmovanja. Zaželeno je, da so na stezah samo tekmovalci, ki takrat igrajo za klubsko prvenstvo. Najboljši trije tekmovalci prejmejo pokale. Vsi tekmovalci, ki opravijo vseh 6 nastopov, imajo pravico nastopa na klubskem prvenstvu v tandemu dvojice. 

       Rezultati klubskega prvenstva za tekmovalno sezono 2018/2019

 

V tekmovalni sezoni 2018/2019 smo izvedli dve tekmovanji v tandem dvojicah, in sicer prvo tekmovanje za leto 2018 je potekalo po pravilih KZS in drugo tekmovanje za leto 2019 po pravilih KK Šoštanj, ki šteje v končno razvrstitev seštevek vseh podrtih kegljev v 3 krogih dveh naključno izžrebanih tekmovalcev, med katerima je eden nosilec glede na uvrstitev na klubskem tekmovanju – posamezno.

Za leto 2018 je bila razvrstitev v tandem dvojicah naslednja (naslovna fotografija):

1. mesto – Emil Šehič in Božo Ognjenović 
2. mesto – Leopold Fidej in Marjan Voršnik
3. mesto – Darko Jug in Jože Sotler

Za leto 2019 je bila razvrstitev v tandem dvojicah naslednja:

1. mesto – Rasim Hasičić in Miloje Aleksić
2. mesto – Franc Kramer in Marjan Voršnik
3. mesto – Leopold Fidej in Božo Ognjenović

       Rezultati klubskega prvenstva - tandem dvojice za leto 2019