STRUNJAN 2021 KONDICIJSKE PRIPRAVE

STRUNJAN 2021 KONDICIJSKE PRIPRAVE

FOTOREPORTAŽA S KONDICIJSKIH PRIPRAV – STRUNJAN 2021

PETEK 3.9.2021 - NEDELJA 5.9.2021

Tudi v letu 2021 smo se kegljači iz Šoštanja odločili, da se skupaj zberemo na kondicijskih pripravah pred pričetkom nove tekmovalne sezone. Tudi to leto nas je pot, enako kot lansko leto, vodila na Primorsko, kjer se še najbolje počutimo. Naša tradicija je, da prvi dan skupnega druženja, še pred prevzemom hotelskih sob, opravimo trening na enem izmed nam priljubljenih kegljišč, na katerih ne tekmujemo v ligaškem tekmovanju ampak jih obiskujemo le v času organizacije turnirjev.

Najbolj nam domača kegljišča, kjer se najraje ustavimo, so v Cerknici, Pivki, Postojni in Izoli. Tokrat smo ponovno izbrali Izolo in Postojno, vendar v obratnem vrstnem redu kot lansko leto.

Na kegljaške steze so najprej stopili Božo Ognjenović, Emil Šehič, Miloje Aleksić in Pavle Petrović. Nadaljevali so Rasim Hasičić, Sebastijan Pintarič, Roman Sečki in Darko Jug. V zadnjem, tretjem krogu so nastopili Bogdan Kompari in trije z največ energije, ki so želeli izboljšati rezultat iz prvih nastopov, Rasim Hasičić, Pavle Petrović in Sebastijan Pintarič, ki pa ni štel za končno skupno uvrstitev. 

Po 1. treningu so vodili: Rasim Hasičić (568), Roman Sečki (539) in Sebastijan Pintarič (537).

Po uspešno opravljenem treningu na kegljišču v Izoli, smo se napotili proti Strunjanu, kjer smo pred odhodom na plažo, prevzeli hotelske sobe.

Vreme je bilo prav čudovito in pred nami ponovno nepozabne dogodivščine na obali. Vsaka dodatna beseda je skorajda odveč, saj velikokrat ena fotografija pove več kot tisoč besed.

Zadnji, tretji dan našega druženja, je bilo pred nami še zadnje dejanje, in sicer 2. dan treninga, tokrat na kegljišču v Postojni. Po kar napornem sobotnem športnem dnevu v Fiesi, so bile noge kar težke, vendar se nihče izmed nas ni predajal vnaprej in se je moral za vsak podrti kegelj še posebej potruditi, če je hotel doseči čim boljši rezultat.

Na kegljaške steze so v 1. krogu stopili Emil Šehič, Miloje Aleksić, Pavle Petrović in Božo Ognjenović ter nadaljevali Rasim Hasičić, Sebastijan Pintarič, Darko Jug in Bogdan Kompari. V zadnjem, tretjem krogu so nastopili še Roman Sečki in trije kegljači, ki so želeli izboljšati rezultat iz prvega nastopa, Bogdan Kompari, Darko Jug in Sebastijan Pintarič, ki pa ni štel za končno skupno uvrstitev.

Najboljši kegljač priprav za leto 2021 je postal Rasim Hasičić (skupaj 1.084 podrtih kegljev), ki je obdržal vodstvo s 1. tekmovalnega dne v Izoli (568 podrtih kegljev) in si s tem prislužil nagrado s prostim plavanjem od Izole do Portoroža, medtem ko na drugem in tretjem mestu s 1. tekmovalnega dne prav tako ni prišlo do sprememb. Drugo-uvrščeni Roman Sečki (1.057 podrtih kegljev) si je prislužil nagrado s hitro hojo od Izole do Portoroža in tretje-uvrščeni Sebastijan Pintarič (1.052 podrtih kegljev) dobil za nagrado peš-hojo od Portoroža do Izole.

Naj-ribič priprav med kegljači za leto 2021 je postal Božo Ognjenović – skupaj 27 ribic iz dveh nastopov. Za večerjo z ribjim menijem se še dogovorimo.

Vsi smo bili enotnega mnenja, da takšno tekmovanje ponovimo vsako leto, morda tudi s kakšnimi praktičnimi nagradami.

Po skupnem kosilu v Postojni, je bila za uspešen zaključek priprav, pred nami še samo srečna vrnitev v domači kraj.

 

       3.9.2021 - Fotoreportaža 1. tekmovalnega dne iz Izole

       Kondicijske priprave na plaži - Strunjan 2021

       5.9.2021 - Fotoreportaža 2. tekmovalnega dne iz Postojne

       Naj kegljač priprav 2021

 

      ARHIV - STRUNJAN 2020 

 

HVALA VSEM, KI SO NAM OMOGOČILI KONDICIJSKE PRIPRAVE V STRUNJANU.